B40 RENOVATIE APPARTEMENT

B40 RENOVATIE APPARTEMENT

Renovatie van een duplex appartement met tuin in het hart van Antwerpen. BROS ontwierp het volledige interieur. Hierbij wouden we de toekomstige bewoners een gevoel van openheid en rust geven in de drukke omgeving van de stad. BROS maakte ook verschillende visualisaties van het interieur zodat de klant een beeld kreeg van het toekomstig pand.

 

Er is een open keuken waarbij men tijdens het koken van het uitzicht op de stadstuin kan genieten. Aan de andere kant van de keuken is er ruimte onder het werkblad gelaten dat dienst doet als bar. Het witte blok waarin de oven is geplaatst dient als scheidingsvolume tussen de keuken, berging en technische ruimte.

 

De 2 ruimtes op de 1ste verdieping worden gescheiden door een centraal geplaatst doucheblok, waardoor er langs beide zijden een loopruimte ontstaat. Dit laat de bewoners toe om een open of gesloten ruimte te creeëren.